קיצור תולדות התזונה האנושית – ד"ר אורי מאיר צ'יזיק

קיצור תולדות התזונה האנושית – ד"ר אורי מאיר צ'יזיק

למה אנחנו אוכלים אוכל מסוים?
איך זה משפיע על העיכול שלנו? על הכלכלה? על התרבות?
מה מניע את האכילה שלנו?

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק בהרצאה מרתקת על ההיסטוריה של התזונה
על בשר, לחם, חלב וסוכר – כל הבעיות של התזונה המערבית המודרנית
על המהפכות שעברנו (החקלאית, התעשייתית ועוד) ואיך הן השפיעו על מה שאנחנו אוכלי םהיום
ועוד

 

ד"ר אורי מאיר צ'יזיק הוא היסטוריון של תזונה. הוא חוקר תזונה. יועץ תזונתי. מעביר קורסים והרצאות בנושא תזונה, סדנאות בישול וסיורי ליקוט.

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך גם

ד"ר ניל ברנרד תזונה צמחית וסוכרת

הקשר בין תזונה צמחית לטיפול בסוכרת

איך תזונה צמחית יכולה לרפא סוכרת ולשפר את המצב הבריאותי תוך חודשים ספורים.
סיפורי מטופלים שהחלימו, סקירת המחקר שנעשה, איזה מזונות הכי מתאימים לנו, והמסקנות הבלתי נמנעות