לא רק בחורף. עוד דרך להוסיף קטניות לתפריט היומי – מרק קטניות – משביע, מחמם וטעים. מבחינתי, קטניות (בעיקר מונבטות) הן סופר פוד. הן עוזרות לאזן סוכר, הן עוזרות למנוע תשוקות למזון והתקפי זלילה והן סופר מזינות. בקיץ כדאי לאכול קטניות קלות יותר לעיכול, כמו עדשים ושעועית מאש. ובחורף אפשר להתפנק עם הקטניות ה"קשוחות" יותר, כמו חומוס, שעועית לבנה וכל השאר…
כל שבוע אני מכינה לי ירקות בתנורברוקולי, כרובית, בטטה, סלק, זוקיני, חציל וכו' הם משמשים אותי כתוספת למנה עיקריתכתוספת לסלט של הצהרייםאו "סתם" כנשנוש בריא