מחבר: ד"ר ג'ואל פורמן
הוצאת פוקוס
הגנטיקה שלנו מורכבת מהגנטיקה של ההורים שלנו.
אבל זו לא 'גזירה משמיים'.
יש לנו את הכוח להפעיל ולכבות את הגנים שלנו בעזרת האוכל שאנחנו אוכלים.
בגיל 30 כבר גילו שיש לי כולסטרול גבוה. אבל, למרות שיש במשפחה שלי היסטוריה של סוכרת, לחץ דם גבוה ומחלות לב, הצלחתי להוריד את רמות הכולסטרול שלי ולשמור עליהן מאוזנות כבר 2 עשורים, רק בעזרת שינויים תזונתיים.
ולא רק כולסטרול. הצלחתי לאזן רמות ברזל (הייתי אנמית בחצי הראשון של חיי…), להיפטר ממיגרנות, לישון טוב בלילה – וכל זה בעזרת תזונה.
ד"ר פורמן, מחבר הספר "לחיות כדי לאכול" ממליץ לאכול בעיקר מזונות שיש להם צפיפות תזונתית גבוהה, כמו: ירקות, פירות וקטניות. הם עשירים ברכיבים תזונתיים (ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים)
והם מספקים לגוף את כל מה שהוא צריך כדי להתחזק ולמנוע מחלות.
ספר שווה קריאה