איך להפוך מנת ירק "סתמית" לחגיגית שתפו! זה בחינם Share this content Opens in a new window Opens in a new window כל שבוע אני מכינה לי ירקות בתנורברוקולי, כרובית, בטטה, סלק, זוקיני, חציל וכו'הם משמשים אותי כתוספת למנה עיקריתכתוספת לסלט של הצהרייםאו "סתם" כנשנוש בריאלפעמים, כשבא לי להתפנק (או כשאני מארחת)אני משדרגת את מנת הירק לחגיגיתבעזרת טריק "סודי" 🙂 (סתם, לא באמת סודי… אבל טעים!) 1,567 שתפו! זה בחינם Share this content Opens in a new window Opens in a new window כתיבת תגובה לבטליש להיות מחובר כדי לפרסם תגובה.
מרק עדשים – לא רק בחורף עוד דרך להוסיף קטניות לתפריט היומי – מרק קטניות – משביע, מחמם וטעים. הן עוזרות לאזן סוכר, הן עוזרות למנוע תשוקות למזון והתקפי זלילה והן סופר מזינות.
פשטידת ירקות טבעונית ללא גלוטן מה מכינים באמצע הקיץ כשחם מדי לבשל? פשטידה. אפשר לאכול כארוחה בפני עצמה, אפשר כתוספת למנה עיקרית ואפשר להוסיף סלט או ירקות חתוכים
פלפלים ממולאים תמיד חשבתי שנורא מסובך להכין ממולאים (ויש ממולאים שהם די מסובכים…). אבל פלפלים ממולאים הם, לדעתי, הממולאים הכי קלים להכנה
קינוח מפנק ובריא מתאים לך כזה ליד הקפה? 🙂"בראוניז" מצופים טעימים טעימים! ממש קלים להכנהכתבתי "בראוניז" במרכאות, כי זה לא באמת בראוניז. אין בהם קמח והם לא אפויים.