לאכול כדי לחיות

לאכול כדי לחיות

מחבר: ד"ר ג'ואל פורמן
הוצאת פוקוס

הגנטיקה שלנו מורכבת מהגנטיקה של ההורים שלנו.
אבל זו לא 'גזירה משמיים'.
יש לנו את הכוח להפעיל ולכבות את הגנים שלנו בעזרת האוכל שאנחנו אוכלים.

בגיל 30 כבר גילו שיש לי כולסטרול גבוה. אבל, למרות שיש במשפחה שלי היסטוריה של סוכרת, לחץ דם גבוה ומחלות לב, הצלחתי להוריד את רמות הכולסטרול שלי ולשמור עליהן מאוזנות כבר 2 עשורים, רק בעזרת שינויים תזונתיים.

ולא רק כולסטרול. הצלחתי לאזן רמות ברזל (הייתי אנמית בחצי הראשון של חיי…), להיפטר ממיגרנות, לישון טוב בלילה – וכל זה בעזרת תזונה.

ד"ר פורמן, מחבר הספר "לחיות כדי לאכול" ממליץ לאכול בעיקר מזונות שיש להם צפיפות תזונתית גבוהה, כמו: ירקות, פירות וקטניות. הם עשירים ברכיבים תזונתיים (ויטמינים, מינרלים וסיבים תזונתיים)
והם מספקים לגוף את כל מה שהוא צריך כדי להתחזק ולמנוע מחלות.

ספר שווה קריאה

אין קישור לרכישה
ממליצה לקנות ספרים מיד שנייה (יותר אקולוגי 🙂 )​

לאכול כדי לחיות ג'ואל פורמן הוצאת פוקוס

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך גם

אכילה בהיסח הדעת הוצאת פוקוס

אכילה בהיסח הדעת

"אכילה בהיסח הדעת" מחבר: ד"ר בריאן וואנסינקהוצאת פוקוס אנחנו אוכלים יותר ממה שאנחנו צריכים, אוכלים גם כשלא רעבים ואוכלים מחוסר מודעות. כמעט כל דבר משפיע

אני מבננה ספר תזונה לילדים

אני מבננה

אֲנִי מִבָּנָנָה מתאים לכל מי שרוצה ללמד את ילדיו מדוע כדאי וחשוב לאכול מזון בריא, ואולי אפילו להיזכר בכך בעצמו.

תזונת האדם ובריאותו יצחק בן אורי

תזונת האדם ובריאותו

הבסיס לתזונה טבעית, אבות המזון, על מזון חי, מזון אורגני, ואיך מיישמים את התזונה הטבעית הלכה למעשה