סלט לארוחת צהריים תמיד "סוגר לי פינה" כמעט עד הערב לירקות אני מוסיפה קינואה/כוסמת או קטניות מונבטות/מבושלות או קוביות טופו בסגנון בולגרית או בסגנון אסייתי ומטביעה הכל בטחינה ירוקה מפטרוזיליה
כל שבוע אני מכינה לי ירקות בתנורברוקולי, כרובית, בטטה, סלק, זוקיני, חציל וכו' הם משמשים אותי כתוספת למנה עיקריתכתוספת לסלט של הצהרייםאו "סתם" כנשנוש בריא
תמיד חשבתי שנורא מסובך להכין ממולאים (ויש ממולאים שהם די מסובכים…). אבל פלפלים ממולאים הם, לדעתי, הממולאים הכי קלים להכנה
מדריך במתנה
מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים - המדריך המלא
להורדת המדריך כל מה שצריך לעשות זה למלא את הפרטים כאן והמדריך יישלח למייל שלך מיד
לזמן מוגבל מאוד כל הקורסים הדיגיטליים במחירים נגישים
אני מודעת ליוקר המחיה, וגם אני מרגישה אותו בכל קנייה, זו הסיבה שהחלטתי להוריד את מחירי הקורסים לרצפה, כדי שלא תצטרכו לבחור בין לשמור על הבריאות לבין לשמור על הכיס.
בקורסים ובמוצרים הדיגיטליים תגלו איך לאכול בריא בלי להסתבך ובלי לבזבז זמן: מה באמת כדאי לאכול, איך להתארגן לשבוע שלם בשעתיים בלבד, איך להפוך את המטבח לסביבה שמעודדת בחירות טובות בקלות, איך להתמיד בשינוי לאורך זמן, וקבלו השראה.