לא רק בחורף. עוד דרך להוסיף קטניות לתפריט היומי – מרק קטניות – משביע, מחמם וטעים. מבחינתי, קטניות (בעיקר מונבטות) הן סופר פוד. הן עוזרות לאזן סוכר, הן עוזרות למנוע תשוקות למזון והתקפי זלילה והן סופר מזינות. בקיץ כדאי לאכול קטניות קלות יותר לעיכול, כמו עדשים ושעועית מאש. ובחורף אפשר להתפנק עם הקטניות ה"קשוחות" יותר, כמו חומוס, שעועית לבנה וכל השאר…
כל שבוע אני מכינה לי ירקות בתנורברוקולי, כרובית, בטטה, סלק, זוקיני, חציל וכו' הם משמשים אותי כתוספת למנה עיקריתכתוספת לסלט של הצהרייםאו "סתם" כנשנוש בריא
מתאים לך כזה ליד הקפה? 🙂"בראוניז" מצופים טעימים טעימים! ממש קלים להכנהכתבתי "בראוניז" במרכאות, כי זה לא באמת בראוניז. אין בהם קמח והם לא אפויים.
מדריך במתנה
מתחילים לאכול בריא ב-4 צעדים - המדריך המלא
להורדת המדריך כל מה שצריך לעשות זה למלא את הפרטים כאן והמדריך יישלח למייל שלך מיד
לזמן מוגבל מאוד כל הקורסים הדיגיטליים במחירים נגישים
אני מודעת ליוקר המחיה, וגם אני מרגישה אותו בכל קנייה, זו הסיבה שהחלטתי להוריד את מחירי הקורסים לרצפה, כדי שלא תצטרכו לבחור בין לשמור על הבריאות לבין לשמור על הכיס.
בקורסים ובמוצרים הדיגיטליים תגלו איך לאכול בריא בלי להסתבך ובלי לבזבז זמן: מה באמת כדאי לאכול, איך להתארגן לשבוע שלם בשעתיים בלבד, איך להפוך את המטבח לסביבה שמעודדת בחירות טובות בקלות, איך להתמיד בשינוי לאורך זמן, וקבלו השראה.