ולא, זו לא המלצה לאכול פסטה כל יום (או לחם, או פתיתים, או כל מזון מעובד אחר). רצוי לאכול כמה שיותר טבעי, וכמה שפחות מוצרים מעובדים.
אבל הנה, זו עוד הוכחה לכוח האדיר שיש לתעשיית המזון, שבטח מימנה את המחקר הזה, בגלל שהרבה אנשים מורידים פחמימות מעובדות מהתפריט שלהם כי הם רוצים להיות בריאים יותר או לרדת במשקל.
[אגב, הסיפור הזה קצת מזכיר לי את ההודעה של משרד הבריאות האמריקאי מלפני כמה שנים, שטען שפיצה נחשבת למנת ירק, בגלל שיש בה רוטב עגבניות…. 🙂 ]
כדי לאכול בריא, וכן, גם לרדת במשקל, לא צריך הרבה. צריך רק את הידע הנכון, ואת הכלים ליישם אותו.
עינת היקרה זוכרת אותך מימים עברו…זקוקה לרענון וחזרה לדרך הבריאות…עדנה
הי יקירה 🙂 מוזמנת ליצור קשר einat@einatsagi.co.il