הרבה אנשים מסתבכים איתן
ולא מצליחים להכין קציצות שלא מתפרקות :(
- אופים או מטגנים ?
- איך מגוונים ?
- מה בכלל מדביק אותן אם אין ביצים ?
- מה הבסיס לכל הקציצות ?
- מה עושים כשהתערובת נוזלית מדי ? או יבשה מדי ?
- איך הופכים אותן בלי שיתפרקו ?
- איזה קציצות מתאימות לבישול ברוטב ?
אז אחרי שנים של ניסיונות, טעויות וקציצות,
קיבצתי את כל התשובות במדריך אחד צבעוני ומגרה :)
ועכשיו ב- 40% הנחה למנויים בלבד!
29 ש"ח במקום 75 ש"ח!
לקבלת המדריך יש למלא פרטים ולעבור לדף תשלום מאובטח