.

המדריך השלם לקציצות המושלמות

הרבה אנשים מסתבכים איתן
ולא מצליחים להכין קציצות שלא מתפרקות :( 

  • אופים או מטגנים ?
  • איך מגוונים ?
  • מה בכלל מדביק אותן אם אין ביצים ?
  • מה הבסיס לכל הקציצות ?
  • מה עושים כשהתערובת נוזלית מדי ? או יבשה מדי ?
  • איך הופכים אותן בלי שיתפרקו ?
  • איזה קציצות מתאימות לבישול ברוטב ?

אז אחרי שנים של ניסיונות, טעויות וקציצות,
קיבצתי את כל התשובות במדריך אחד צבעוני ומגרה :)

ועכשיו ב- 40% הנחה למנויים בלבד! 
29 ש"ח במקום 75 ש"ח!

לקבלת המדריך יש למלא פרטים ולעבור לדף תשלום מאובטח

לרכישת המדריך ב-40% הנחה

מלאו פרטים ועברו לדף התשלום

עינת שגיא | תזונה לבריאות

נוצר באמצעות מערכת רב דף מבית רב מסר

.