איך להפוך מנת ירק "סתמית" לחגיגית

You are currently viewing איך להפוך מנת ירק "סתמית" לחגיגית

כל שבוע אני מכינה לי ירקות בתנור
ברוקולי, כרובית, בטטה, סלק, זוקיני, חציל וכו'

הם משמשים אותי כתוספת למנה עיקרית
כתוספת לסלט של הצהריים
או "סתם" כנשנוש בריא

לפעמים, כשבא לי להתפנק (או כשאני מארחת)
אני משדרגת את מנת הירק לחגיגית
בעזרת טריק "סודי" 🙂 (סתם, לא באמת סודי… אבל טעים!)

כתיבת תגובה

אולי יעניין אותך גם

מרק עדשים טבעוני וטעים

מרק עדשים – לא רק בחורף

עוד דרך להוסיף קטניות לתפריט היומי – מרק קטניות – משביע, מחמם וטעים. הן עוזרות לאזן סוכר, הן עוזרות למנוע תשוקות למזון והתקפי זלילה והן סופר מזינות.

פלפלים ממולאים טבעוניים בריאים וטעימים

פלפלים ממולאים

תמיד חשבתי שנורא מסובך להכין ממולאים (ויש ממולאים שהם די מסובכים…). אבל פלפלים ממולאים הם, לדעתי, הממולאים הכי קלים להכנה

בראוניז טבעוניים ובריאים

קינוח מפנק ובריא

מתאים לך כזה ליד הקפה? 🙂"בראוניז" מצופים טעימים טעימים! ממש קלים להכנהכתבתי "בראוניז" במרכאות, כי זה לא באמת בראוניז. אין בהם קמח והם לא אפויים.